CSS - Cyklosport Sobotka ONLINE BIKE E-SHOP

Přilby - Přilby silniční

Přilba CATLIKE Whisper - bílá 

Vaše cena: Kč s DPH
Běžná cena:4 590,00 Kč
Ušetříte - sleva:39.22% / 1 800,00 Kč
Velikost:
Dostupnost:Běžně dodáváme do 3 dnů
Množství:

39 větracích otvorů Hmotnost 260 g (vel.MD)

 

Pohodlné nastavení:
MPS eVo
Vycpávky Coolmax
 
Použité bezpečnostní technologie:
CES – Crash Energy Splitter
LNP
Vnitřní konstrukce z PVP
 
Ventilační systém:
Dual Flow
MPS eVo - Multi Poziční Systém eVolution je novým ultralehkým upínacím systémem. Tento systém je tvořen dvěma speciálními postranními ergonomickými křidélky, která umožňují perfektní přizpůsobení helmy obvodu každé hlavy, přičemž poskytují maximální stabilitu. Zadní opora systému MPS eVo spočívá ve dvou bodech, ve kterých se systém dotýká týlu, čímž je přední část hlavy zbavena zbytečného tlaku přilby. Pomocí zadního mikrometrického otočného kolečka lze snadno přizpůsobit přilbu velikosti a tvaru hlavy pomocí pouze jedné ruky.

mpsevo

Padding Outlast® - Technologie, původně vyvinuta pro NASA, využívá materiálů s fázovou změnou (PCM), jež absorbují, uchovávají a následně uvolňují teplo pro optimální tepelný komfort. Tyto materiály jsou použity pro vnitřní vycpávky helmy.

Outlast

Outlast2

Použité bezpečnostní technologie:

CES – Crash Energy Splitter – tento design je založený na specifickém umístění větracích otvorů tak, aby náraz způsobil více než jednu prasklinu, rozštěpil a absorboval energii bezpečnějším a efektivnějším způsobem. Tato technologie snižuje váhu použitím menšího množství materiálu při dodržení vysokého bezpečnostního standardu. Nikdy předtím nebyl design koncipován s takovým důrazem na bezpečnost.



CES2

ARC - Aramid Roll Cage - přilba má vnitřní konstrukci z aramidových vláken. Tento materiál se používá v kosmonautice a balistice pro svou sílu a pevnost. Aramidová kostra poskytuje vyšší ochranu v případě nárazu tím, že zpevňuje celou konstrukci přilby.

arclogo 

arc

Ventilační systém: 

Dual Flow - Exkluzivní Catlike design, který umožňuje spojení velkých předních vstupních otvorů se zadními výstupními otvory. Tím je umožněno konstantní odvětrávání přilby tak, aby bylo vyloučeno přehřátí.

dualflowlogo

dualflow

 
Doplňky:
Kryt helmy proti dešti
Štítky (24 barev)
Vycpávky (6 colours)

« zpět
designed by Panavis & Panadela | contents ©2024 Cyklosport Sobotka | powered by Online Shop Panavis v2.8 & Quick.Cart